Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

2 Erikslustvägen
Malmö, Skåne län, 217 52
Sweden

Sagoy Gallery

Mariana Manner

Calendar

Back to All Events

Mariana Manner


Mariana Manner
Strömkantring

18 March – 2 April 2017

Opening reception: 18 March, 2017 at 13.00 – 16.00

Stamsånger

Våren 2016 arbetade jag med två grafiska blad inför utställningen ”S:T Petri 50 år: kontext fragment och influenser” om arkitekten Sigurd Lewerentz och S:t Petri kyrka i Klippans konsthall. Två samlingar med artefakter och naturalier, som jag fått av Lewerentz för 50 år sedan, hade länge pockat på uppmärksamhet, och nu var de på väg. Just provtrycken av ”Friser” blev många innan jag var nöjd. Samtidigt såg jag en fortsättning i de varierande trycken, anade embryon till de collage som nu utgör huvudparten av min utställning. En annan gammal bekant, Van Eycks hustru, besöker utställningen med sin blick.

Earlier Event: February 11
Per Johansson, Målningar (paintings)
Later Event: April 22
Hildegard Skowasch, Huvudlöst